Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес около 14:00 - 15:00 беше забелязано GTV-то на Боян (bouncer) на бул.Опълченска посока бул.Сливница
    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Кросвагон С ---- ХХ, някакъв светъл цвят беше.Около 19:15 на Борис III и Околовръстен Път, 2 коли пред него силно димяща сива 156-ца фейслифт, което ми прилича да е pooh, после зави по Монтевидео покрай НБУ и изчезна....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Bouncer беше "хванат" на два пъти в неделя - под моста на НДК и после на Константин Величков

Ама хубаво му е GTV-то
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Вчера към 16:45 видях 166-ца покрай Арена Запад с бургаски номер А 2526 ... и надпис Екстрийм на номера. Да си признава кой е. Аз бях в нелегалност с един Галант.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Да си признава кой е голегата с червената 156-ца СО0900 която постоянно се върти из кв.Надежда
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Черна 145-ца фейслифт, с 15ки джанти, редовно я засичам паркирана на стадион Васил Левски.

П.П.: Стига колегата да чете и да няма против, някой път искам да ги сравним с моята на височина
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Furious 155 днес в Младост. Взаимно се поздравихме. Едва го догоних
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Galof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази ....
                  Last edited by speеdddddd; d.m.y г., 21:35.
                  156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• Сутринта в 8:15 на ул.Софийски герой беше паркирана червена 145 със силистренска регистрация.Кой е колегата, цялата беше в стикери.
                    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Миро забелязан преди около час да завива в посока CCS при моста на влюбените - съответно беше освиркан адекватно, ма от тая генерация явно не се чува
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

• Да си признае кой беше спортиста с 147 бордо в студентски под зимния дворец, дето аха да ме изпревари и взе медала/слънчогледа от ченгетата та и на връщане още беше при тях и ронеше сълзи
                        145 1.7 16V Boxer

Comment

• 155-ца с клубни стикери на паркинга на площада на авиацията тази сутрин?
                          Alfa 155 2.0TS 8V '93
                          sigpic
                          VW LADAVAGEN '81
                          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
                            Galof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази ....
                            Брат ми е бил с колата и се е прибирал от работа! Аз съм невинен!

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                              155-ца с клубни стикери на паркинга на площада на авиацията тази сутрин?

Моята е била,там живея
                              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                                Моята е била,там живея
                                Къде се намира площада на авиацията?
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X