Днес около 14:00 - 15:00 беше забелязано GTV-то на Боян (bouncer) на бул.Опълченска посока бул.Сливница
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Кросвагон С ---- ХХ, някакъв светъл цвят беше.Около 19:15 на Борис III и Околовръстен Път, 2 коли пред него силно димяща сива 156-ца фейслифт, което ми прилича да е pooh, после зави по Монтевидео покрай НБУ и изчезна....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Да си признава кой е голегата с червената 156-ца СО0900 която постоянно се върти из кв.НадеждаДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Galof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази ....Last edited by speеdddddd; d.m.y г., 21:35.156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщениеGalof изобщо не се обръщаш по разни немски возила, еле-па по тоарези .... към 16 ч на улица 3020 преди циганската до канала ти свирнах , даже мислих ,че ще ми дадеш път да мина пред теб , че излизах от паркинга на офиса ама изобщо не ме отрази ....Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение155-ца с клубни стикери на паркинга на площада на авиацията тази сутрин?
Моята е била,там живея
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеМоята е била,там живеяALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment